Nachtzorg Eindhoven

Het kan in verschillende situaties voorkomen dat u nachtzorg nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld net een ingrijpende operatie achter de rug, en bent u niet zo snel weer opgeknapt als u gehoopt had? Dan is het verstandig dat er ‘s nachts iemand bij u aanwezig is om u op te vangen als u wakker wordt. Ook als u intensievere thuiszorg nodig heeft maar er overdag al een familielid of partner is die voor u zorgt, kunnen wij de zorg aanvullen met onze aanwezigheid in de nacht. U kunt altijd met een veilig gevoel gaan slapen als u ons inschakelt voor nachtzorg in Eindhoven. Niet alleen een prettige wetenschap voor u, maar zeker ook voor uw directe omgeving.

Laat met een gerust hart de zorg aan ons over

Zuster Jansen werkt altijd met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners per persoon. Op deze manier ziet u altijd dezelfde gezichten en kunt u optimaal een band opbouwen met de mensen die voor u komen zorgen. Uiteraard is dit zeker bij nachtzorg erg belangrijk, omdat een onprettig of onveilig gevoel de nachtrust zeker niet ten goede komen. Of u onze zorg nu voor slechts een korte periode nodig heeft of voor een langere tijd, dat maakt niet uit. Wij kunnen op zeer korte termijn al voor u komen zorgen en blijven zolang dat in uw ogen nodig is.

Wat u mag verwachten bij Zuster Jansen

Wat kunt u verwachten bij onze nachtzorg in Eindhoven? Van 23.00 tot 07.00 uur is er iemand aanwezig om over u te waken. Mocht u ‘s nachts hulp of ondersteuning nodig hebben, dan hoeft u nooit te aarzelen om de aanwezige zorgverlener te vragen. Bij een familielid of partner voelt u zich misschien bezwaard, maar dat is bij ons niet nodig. Wij zijn altijd professioneel en betrokken. Onze zorg kenmerkt zich dan ook door persoonlijke aandacht en warmte, dat zult u merken wanneer we bij u zijn. Wilt u meer weten of direct onze zorg inschakelen? Neem dan digitaal of telefonisch contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
LAATSTE ARTIKELEN
ARTIKELEN ARCHIEF